{

Om

}

Ålesund Havfiskesenter har i over 20 år tatt med turister fra fjern og nær på fisketurer ut i havet og i fjordene rundt Ålesund. Vårt opplevelsessenter med båt og fjellmuligheter gir deg muligheten til å overnatte i gode fasiliteter, med umiddelbar nærhet til sjøen. 

 

Hos oss får du benytte deg av førsteklasses fiskeutstyr med full opplæring i trygge omgivelser. Vi har kjeledresser til alle og ulike typer fiskeredskap som fiskestang og krabbeteiner- som er inkludert i prisen.

 

Vi tilbyr også pakker med overnatting på havfiskesenteret med full kost og losji. Her får du også muligheten til å oppbevare fisken etter at du har filitert den under opplæring av Arild Ulstein – som i en mannsalder har drevet både fiske og fangst langs norskekysten og på ishavet.

 

{

Guider

}
Arild Ulstein
Arild Ulstein
Kaptein

Arild har i en mannsalder drevet fiske langs Mørekysten og drevet fangst på Ishavet. Med sitt gode humør og sin brede kompetanse har Arild aldri opplevd å komme tomhendt hjem fra fiske.

Klaus Kurseth
Klaus Kurseth
Maskinist og fiskeguide

Klaus har igjennom mange år vært med på mange fisketurer i regi av Ålesund Havfiskesenter. Med sitt gode humør og brede erfaring er det en opplevelse å være på fisketur med Klaus.

Du kan nå Klaus på e-post eller telefon: 932 01 124

{

Tjenester

}
Dusj

ARRANGEMENT

På havfiskesenteret har vi innredet en av hallene med langbord, storkjøkken og konsertscene med anlegg og instrumenter. Her tilbyr vi fisk – og skalldyrkvelder for grupper på opp til 30 personer. Dette er de perfekte omgivelsene for en skikkelig festkveld med maritimt tema og sosialt samvær. Om man vil tilberede egen mat, bestille catering eller nyte vår fantastiske fish and chips kan dette avtales ved bestilling. Vi har også langbord og grillfastiliteter ute på brygga som kan benyttes når været er bra. Se våre priser eller ta kontakt om du ønsker noe helt spesielt for ditt arrangement. Om du vil ha en fest for deg og dine ansatte, feire femtiårslag eller andre jubileum så tilrettelegger vi for det som trengs. Vi tilbyr også transport inn til Ålesund sentrum om det er ønskelig.

Våre fasiliteter nede ved vannkanten er perfekte omgivelser for ditt arrangement – enten det er fødselsdager, firmafester, venners kveld eller andre sammenkomster. Vi tilbyr utleie av lokalene eller som en del av større pakker – gjerne med fisketur, tilbereding av egen mat og dekking av langbord. Ta kontakt med oss for avtale og pris.

Rorbu med fjorden

RORBU

Bo i maritime omgivelser, med umiddelbar nærhet til både sjø og fjell, kun 5 minutter fra Ålesund sentrum. Rorbua vår har plass til 4 personer, og har alt du trenger; oppholdsrom med TV og møblement, kjøkken, to soverom og bad. 

Med småbåten vi låner ut, kan dere fiske i fjordene rundt Ålesund – en spektakulær og vakker opplevelse. Har har folk i generasjoner livnært seg på fisk som ankommer fjorden for å gyte. I fjordene rundt Ålesund kan man blant annet få torsk, sei, makrell og annet godt. Fiskeutstsyr trenger dere ikke tenke på, det får dere låne med oss. Vi har også krabbeteiner som kan benyttes. 

Om dere ønsker kan vi filétere fisken og lage nydelig fish & chips. 

Vi har også plass til bobil og campingvogn. 

Rimelige priser

PRISTILBUD

Kunne du tenke deg å overnatte i maritime opplevelser, med umiddelbar nærhet til sjø og fjell? Kontakt oss via vårt kontaktskjema for et svært gunstig pristilbud. Vi er fleksible når det gjelder å skreddersy opplegg for deg og ditt reisefølge.

{

Rorbu

}
{

Kontakt oss

}

Din e-post (nødvendig)